Œuf de poule poché - Pancetta séchée - Châtaigne
Spaghetti de Butternut du Clos Méjean - Oignons confits
***
Filet de Maigre de Méditerranée cuit à l’huile d’olive
Multicolore de légumes d’Automne - Beurre blanc au sésame
***
Picanha de Veau Français au sautoir - Jus aux Baies roses
Poireau en déclinaison - Coing de pays
***
Le Chariot de Fromages de Corinne : 5 morceaux au choix
***
Pomme Reinette grise Façon Tatin - Baba au thé de Ceylan
*****
Guilhem SEVIN vous propose à Déjeuner :
Menu en Totalité : 83€
Reserve here
Poached Egg - Dried Bacon - Chestnut
Butternut Spaghetti from Clos Méjean - Onion confit
***
Mediterranean Meagre fillet cooked in olive oil
Multicolored Autumn vegetables - Sesame Beurre Blanc
***
French Veal Picanha pan-fry - Pink Peppercorn Meat Jus
Around Leek and Quince
***
Corinne’s Cheese Trolley: 5 pieces of your choice
***
Around the Plum - Garden Verbena - Shortbread - Glazed Mirabelle Plum
*****
Chef Guilhem Sevin’s Lunch Options
Complete Menu : 78 €
Starter – 2 Mains – Dessert : 65 €
Starter – Main – Cheese – Dessert : 58 €
Starter – Main – Dessert : 45 €
(Swap Dessert for Cheese + €6)
PLEASE CHOOSE WHEN ORDERING
*****
Chef’s Wild‑Foraged Plants
Locavore Collaboration with our Producers, Artisans & Suppliers
“Fresh” Still or Sparkling Tasting Water included
*****
Price per person, beverages not included
All our dishes are homemade. Meat of French origin.